Сторінки

четвер, 12 вересня 2024 р.

Що читають бібліотекарі

Ґеррітсен, Тесс. Двійник : роман = Body Double : a novel / Т. Ґеррітсен ; пер. з англ. О. Оксенич. – 3-тє вид. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2021. – 381 с.

 

Я дуже люблю читати. І найбільше люблю закордонні детективи та трилери. Імовірно, тому мене зацікавила ця книга. Привабило те, що автор – жінка, та й назва загадкова – «Двійник». Нічого цієї авторки я не читала і, як не соромно, навіть не чула про неї. Виявилося, що це дуже відома американська письменниця китайського походження, антрополог та медик за освітою. У письменницькому середовищі вона здобула титул «королеви медичного саспенсу». Словом «саспенс» позначають художній ефект, особливий тривалий тривожний стан читача під час читання книги. І я, змушена зізнатися, поринула у цей стан за повною програмою. Але ті, хто захоплюються творчістю Жана-Крістофа Гранже чи є фанатами американського серіалу «Кістки», можуть не дуже хвилюватися, – читали і страшніше!

Тепер трохи про сам роман. «Двійник» – четверта книжка з серії медичних трилерів про агента Джейн Ріццолі та судмедексперта Мауре Айлс. Я не шкодую, що почала читати книги цієї серії одразу з четвертої. У ній розкривається загадка походження Маури Айлс. Не розкриватиму подробиць, але скажу, що книжка захоплива. Продовжу читання цієї серії, але тепер з початку. До речі, майже всі книжки серії є у нашій бібліотеці. А ще Тесс Ґеррітсен є авторкою сценарію серіалу «Ріццолі та Айлс». Любителі трилерів, від яких крижаніє кров, вдалого читання, або перегляду! 7 сезонів!

 

Марина Лесканова, завідувачка відділу зберігання основного фонду




Більше про бібліотеку тут

            Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

            Замовити книги можна тут


 

Немає коментарів:

Дописати коментар