Сторінки

четвер, 18 жовтня 2018 р.

Що читають бібліотекарі

Бюсси, Мишель. Самолет без нее [Текст]: роман / М. Бюсси; пер. с фр. Е.В. Головиной. - М.: Вече, 2014. - 384с.

Стрекозке Малу, родившейся одновременно с этой книгой

За версією газети "Фігаро", Мішель Бюссі входить в десятку найпопулярніших детективних письменників сучасної Франції. Його роман "Літак без неї" переведений на 13 мов. Готується екранізація.
Книга читається запоєм. Я прочитала її за два дні, читаючи і вночі, не могла відірватись! Незрівнянна історія. При читанні загострення пристрастей йде по зростаючій. Написано дуже добре і цікаво. Характери персонажів і розв'язка божевільні.
Я відразу ж із задоволенням разом з детективом Кредюль Гран-Дюк включилася в запропоновану Бюссі гру – відгадати загадку хто ж єдина дівчинка яка вижила в авіакатастрофі над Мон-Террібль? Спадкоємиця багатого стану, що волею доль потрапила в бідний район або дурна дівчинка згрішивша з рідним братом, або..? 
Мені сподобалось все – динаміка, деталі, оригінальний сюжет з несподіваними поворотами і хепі-енд. Все почалося з катастрофи. Аеробус 5403 "Стамбул-Париж" врізався в гору Мон-Террібль. Ніхто так і не зрозумів, що саме стало причиною аварії. З усіх, хто був на борту, в живих залишився лише один пасажир – тримісячна дитина. Дівчинка. Ім'я та прізвище дівчинки залишилися невідомими. Дві сім'ї починають боротьбу за право назвати її своєю. За нею пішла загадка. Потім з'явився сищик. Сищик витратив вісімнадцять років життя, щоб дізнатися ім'я дівчинки. Розгадці він присвятив багато тисяч годин, тисячі тисяч – всього себе, без залишку. Стоячи на порозі таємниці, він напружено шукав ключ, не підозрюючи, що чекає його там, за дверима ...
Гострий, майстерно написаний, психологічний детектив Мішеля Бюссі не залишить байдужими як любителів захоплюючих трилерів, так і найдосвідченіших цінителів жанру, які вміють розгадувати загадки разом з героєм.

Тетяна Мищенко завідуюча патентно-технічним відділом




 Більше про бібліотеку  тут
 Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут




Немає коментарів:

Дописати коментар