Сторінки

середа, 31 липня 2024 р.

Що читають бібліотекарі

Дашвар Люко. ПокКров: роман / Л. Дашвар. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2017. – 384 с.

 

В основі сюжету твору Люко Дашвар «ПоКров» – доля семи колін нащадків багатого хорунжого Яреми Дороша, який згрішив, закохавшись у юну Перпетую, і помер, встигши тільки відіслати кохану із синочком до далекого Катеринослава.
Ображена дружина, спадкова шляхтянка, проклинає рід Дорошів, сподіваючись, що щастя та продовження в нащадках матиме лише гілка її сина, законного спадкоємця. Однак, Перпетуя, котру життя закидає з Чернігівщини аж до Канади, вирішує інакше: зібрану ціною тяжких нестатків скриню із золотом вона заповідає нащадкам обох гілок роду Яреми за умови, що обидві гілки не зіллються в одну.
Останні дні листопада 2013-го, країну лихоманить. Мар’яна не звертає уваги на це – усі її думки лише про чоловіка, який насправді не вартий сліз. Зустріч із дивним хлопцем Ярком змінює все. «Ти моя жінка», – сказав він. І від того стало так солодко...
Та тепер не час насолоджуватися життям. Дівчина опиняється у вирі подій: чергування на Майдані, зникнення коханого, пошуки нащадків козака Дороша – спадкоємців величезного статку...
Звідки ж Мар’яні знати, що чекає на того нащадка. Предки заповіли йому не лише скарб, а й родинне прокляття... А ще – вибороти право на любов, яка одна і є скарбом і заповітом предків.

Наталя Ярута, провідна бібліотекарка патентно-технічного відділу



Більше про бібліотеку тут

            Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

            Замовити книги можна тут


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар