Сторінки

суботу, 28 березня 2015 р.

«Година Землі»

«Година Землі» - це найбільший у світі природоохоронний рух, покликаний привернути увагу до проблеми зміни клімату. 
З року в рік, кампанія «Година Землі», ініційована та координована на глобальному рівні екологічною організацією Всесвітнього фонду дикої природи (WWF), набирає все більших масштабів. До неї приєднуються сотні мільйонів людей з усього світу. Кампанія отримала надзвичайну популярність від  самої першої акції 2007 року, коли  в ній взяло участь лише одне місто – Сідней. В наслідок цієї акції енерговитрати міста зменшилися на 10,2% в годину, а це еквівалентно тому, ніби на дорогах стало на 48 000 машин менше. 
На сьогодні в акції беруть участь 2500 міст із 135 країн світу. Зараз вже понад 1,8 мільярдів людей всього світу бажають щось конкретно зробити для захисту навколишнього середовища.
28 березня 2015 року, о 20:30, люди в усьому світі вимкнуть світло на одну годину, як символ стурбованості за майбутнє планети та єдності у бажанні захистити природу. Ви теж можете долучитися до цієї акції, вимкнувши світло в своєму помешканні в зазначений день на одну годину – Годину Землі. Таким чином, кожен з нас зможе зробити свій власний внесок у справу подолання екологічних проблем, шляхом ощадливого використання ресурсів планети.



Більше про бібіотеку  тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte  Facebook Twitter 

Немає коментарів:

Дописати коментар