Сторінки

середу, 18 березня 2015 р.

Показ мод у бібліотеці

Сучасна бібліотека – яка вона? Інформаційні технології зробили свій внесок у можливості бібліотеки двадцять першого сторіччя. Але література залишається важливою і значущою частиною нашого життя. І сьогодні бібліотечні послуги залишаються актуальними. Проте, не кожен може уявити, які послуги може надати бібліотека сучасному читачу. А найголовніше те, що бібліотека – це місце, де можна не лише отримати корисну інформацію та поспілкуватися, а й взяти участь у захоплюючій програмі.
Наприклад, публічна бібліотека Келлера у Декстері (Міссурі, США) щороку, 9 березня, проводить показ мод «Ladies Fashion Show». Цього року шоу пройшло під гаслом «Стрибок у весну» (Flip Flop into Spring). Моделі продемонстрували одяг кількох місцевих виробників, призначених не тільки для жінок, але і для чоловіків, підлітків та дітей.
Незважаючи на ціну квитка (25 доларів), який можна придбати в бібліотеці, бажаючих потрапити на показ мод дуже багато. Крім того, на заході проводиться лотерея і власники виграшних квитків отримують призи. Спонсорами цього щорічного шоу є друзі Публічної бібліотеки Келлера.

Немає коментарів:

Дописати коментар