Сторінки

понеділок, 16 травня 2022 р.

Неймовірно, але правда

На черговому засіданні Ради бібліотеки, за пропозицією гласного міської думи Якова Георгійовича Гололобова, порушено питання про влаштування бібліотечного кіоску для продажу газет і брошур. Рада постановила клопотатися перед міською думою про передачу 2-х кіосків міській бібліотеці, а завідуючій доручили зібрати довідки на вокзалі та у м. Харкові, щодо умов ведення цієї справи.

Відкриваючі кіоски, Міська дума мала на меті дати можливість катеринославській публіці слідкувати за сучасним життям за друкованими виданням, вільними від вузькопартійного забарвлення. Зокрема бібліотечні кіоски без ухилення від цієї загальної мети мали слугувати бібліотеці матеріальною підтримкою, якої вона потребувала, внаслідок скорочення Думою бібліотечного кошторису. 

(далі буде)

Фото: https://www.freeimages.com/ru/photo/new-magazines-1306324

Отчет Екатеринославской Городской Общественной Библиотеки за 1906 год [Электронный ресурс]. – Екатеринослав: Тип. Губерн. Правления, 1907. – 48 с. – Текст. дан. – Режим доступу: https://www.libr.dp.ua/fullkr/index.php?pbp=24 (дата звернення: 16.05.2022). – Загол. з экрану.





Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут  

 

Немає коментарів:

Дописати коментар