Сторінки

середу, 30 вересня 2015 р.

Визнання, привітання, відкриття…

Сьогодні, у День бібліотек, Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека приймала привітання, отримувала визнання та відкривала велопарковку.
Ще напередодні свята Українська Бібліотечна асоціація оголосила переможців численних конкурсів, серед яких, почесною відзнакою УБА у 2015 році «За відданість бібліотечній справі» УБА нагороджено директора КЗК «ДОУНБ» Тітову Надію Миколаївну.
Крім того, сайт ДОУНБ (http://www.libr.dp.ua/) переміг у Всеукраїнському конкурсі 2015 р. з популяризації читання на сайтах бібліотек України у номінації «Кращий сайт з популяризації читання обласної бібліотеки».
Із поздоровленням до бібліотеки завітала начальник управління культури, національностей та релігії Першина Наталія Генадіївна, а також наші соціальні партнери. На честь свята бібліотекарі ДОУНБ підготували для молодих користувачів захоплюючий книжковий квест та цікаві відеоролики.

Та на цьому приємні сюрпризи не закінчились. Гості бібліотеки мали унікальну можливість бути присутніми на відкритті велопарковки, завдяки Посольству США в Україні, а саме проекту "Вікна в Америку на велосипедах". Відтепер і велосипедисти можуть завітати до бібліотеки зі своїм двоколісним транспортом. 
Дякуємо всім за приємні сюрпризи, побажання та участь у святі.



                               


























Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар