Сторінки

середу, 23 вересня 2015 р.

«Вересові меди»

Майстрів слова, які стали переможцями міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2015», вітали ще 5 червня, у Національній опері. Саме тоді, у номінації «Романи» журі присудило перше місце відомій письменниці Надії Гуменюк. Отже, найкращим українським романом 2015 року називають рукопис "Вересові меди".
Роман Надії Гуменюк вражає не лише назвою, а ще й сюжетом та стилем написання авторки. Навіть опис роману написано так, що одразу хочеш поринути у цей сюжет з головою. Ви тільки погляньте: «Україна. Перша світова. Посеред дороги, що веде від волинського села до лісу, подружжя знаходить немовля...». Вражає, правда? Та роман тримається не на одній сюжетній лінії. Спостерігається низка подій, сповнених справжньою дружбою та людською заздрістю, втратами та знахідками, перемогами, поразками, таємницями…і коханням. А потім, як і ведеться, медовий смак щастя…
Вдячні Надії Гуменюк за її роман «Вересові меди». Коли читаєш ось такі сучасні українські твори, то стає радісно на душі за таланти нашої землі.



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар