Сторінки

четвер, 3 вересня 2015 р.

Сам собі дизайнер!

Літні дні такі швидкоплинні, наче вишневий цвіт. І кожного року одне й теж саме : літо скінчилось – нічого не встигли. Не встигли насолодитися гарячими днями, відпусткою, смачними фруктами та цвітінням навколо. Сумувати нема чого! Адже попереду чарівна осінь. Вона має свої пречудові сторони: прогулянки парком, свіже повітря, золоті барви, теплі обійми… Ви маєте присадибну ділянку та слабкість по її догляду ? Тоді осінь - це та пора, коли можна приділити особливу увагу по догляду за клумбами, подвір’ям та городом. А якщо Ви прагнете нових ідей, то книжкові колекції ДОУНБ стануть Вам у нагоді. Пропонуємо, найактуальніші книги сезону: 

Перетворити свій сад на квітучий райський куточок, який буде радувати не один місяць, прагнуть багато квітникарів. Секрети вирощування, догляду, розмноження та посадки розкривають досвідчені агрономи з багаторічним стажем Дарина і Тетяна Князєви. Всю корисну інформацію про багаторічні і однорічни культури, а також про найпопулярніші сорти ви знайдете в книзі Князєвої Д.В. «Кращі квіти для вашого саду».

Що ж стосується дому, то є цікавинки і для любителів кімнатних квітів. При купівлі нової кімнатної рослини необхідно обов'язково враховувати, чи підходить вона вам і вашим оточуючим. У рослин, як у всього живого, є своє енергетичне поле. Книга Сергєєва Е. «Як правильно підібрати кімнатні рослини: біоенергетична сумісність» - допоможе Вам вірно вибрати кімнатну рослину таким чином, щоб вона приносила не тільки естетичну радість, але й сприятливо впливала на загальну атмосферу вашого будинку.
Створіть свій неповторний квітник, дізнайтеся про секрети сучасного фітодезайну! У цьому Вам допоможуть рекомендації досвідчених квіткарів - вітчизняних і зарубіжних. Вибір виду й сорту рослини, розмноження рослин, боротьба з хворобами та шкідниками і звичайно ж, підтримання тривалого цвітіння - всі ці теми детально й професійно висвітлюються на сторінках видання Жукова І.М. «Красивоквітучі рослини цілий рік у будинку, квартирі, офісі». 
Тож не сумуйте за літом, а насолоджуйтесь осінньою красою. Розкрийте Свої дизайнерські можливості, скориставшись порадами професіоналів.




Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар