Сторінки

понеділок, 21 вересня 2015 р.

Народження «Короля жахів»

В Україні, та й в усьому світі, складно знайти читачів, незнайомих з ім'ям Стівена Кінга, автора творів у стилі жахи, фентезі, трилер та містика. Навіть не будучи шанувальником цих жанрів, варто хоча б раз прочитати один з його численних знаменитих творів. Чому? Та хоча б із цікавості. Адже, письменник абсолютно заслужено носить титул «Короля жахів». Уявити тільки, що його літературна спадщина складається з більш ніж п'ятдесяти романів і двохсот оповідань. Завдяки неймовірно багатій мові книги Стівена Кінга підкуповують барвистою атмосферою, яка тримає читача в напрузі з перших сторінок і до розв'язки та завжди може сильно здивувати. 
За свій творчий внесок Стівен Кінг отримав низку нагород та відзнак, а найвища з них – це медаль «За особливий внесок в американську літературу». Значна частина його творів покладена в основу багатьох фільмів та телесеріалів.
Стівен Кінг дуже талановита людина. І, незважаючи на тяжку долю, він знаходив в собі сили і мужність долати труднощі. Сьогодні «Королю жахів» виповнюється 68 років, а він і досі продовжує дивувати свої читачів непередбачуваними творами. Щиро вітаємо письменника і бажаємо натхнення та здоров’я.



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар