Сторінки

вівторок, 29 вересня 2015 р.

Я твоє крило, а ти моє крило…

Закохані пари Дніпропетровщини взяли участь у захоплюючій велоподорожі «Місто єднає серця», що проходила у Всесвітній День туризму на Центральній набережній міста. Що може бути краще у гарний вихідний день, як не подорож з коханою людиною по романтичним куточкам рідного міста?! Тепле осіннє сонечко, гарний настрій, позитивна молодь та двуколесний транспорт – складові вдало проведеного заходу. 

Розробкою та реалізацією велоподорожі опікувалися фахівці ВНІБ та соціокультурного сектору із залученням бібліотечної молоді. Зустріч з учасниками відбулась біля  Державного цирку, де організатори зареєстрували учасників, озвучили правила велоподорожі та роздали карти маршруту. За правилами, кожна пара учасників, відповідно до маршруту мала робити зупинки на позначених місцях, де на них чекали бібліотекарі із  запитаннями, що стосувалися історії Дніпропетровська та особистісного характеру. Таким чином, пари мали можливість перевірити і свої почуття, і знання з історії рідного міста. За кожну  правильну відповідь учасники отримували сердечко.
За підсумками, декілька пар набрали рівну кількість балів, тому їм були запропоновані додаткові питання, відповіді на які і виявили пару-переможця. Всі учасники отримали найкращий подарунок – книги, а переможці –грошовий сертифікат на романтичне побачення. Завершилося свято яскравим флешмобом з веселими повітряними кульками, подарунками та фотосесією на згадку. 
Тож дякуємо усім небайдужім за участь у велоподорожі. Ось так, на одному подиху, пройшло святкування Дня туризму у Дніпропетровську. 



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар