Сторінки

вівторок, 28 березня 2023 р.

Світ знань нових видань

Книги потрапляють до нас не випадково. І саме ті, які необхідні в певний час. Видання «Гузар на кожен день», укладене Оксаною Климончук, – саме таке. Своєрідний календар, але довжиною не на рік – на все життя. Недостатньо прочитати настанову дня. Необхідне власне відзеркалення або, якнайменше, – намагання сердечно рухатися цим шляхом.

«Цинізм – це крайній прояв неповаги», «якщо ми усвідомимо собі, хто ми є, тоді ми починаємо любити ближнього. Але перший крок – пізнати себе. Пізнати, що я людина»; «простота – це є надзвичайно цінна чеснота. Бути простим – значить бути собою»; «Гідність – це те, що ми одержали від Бога. Один з із її атрибутів – почуття правди…»; «ми маємо право тільки на те, що добре..»; «Для мене свобода – то можливість творити добро, можливість служити».

Цю книгу можна читати та перечитувати нескінченно. А ще, завдяки відеоматеріалам, доступним за QR-кодом, почути голос Кардинала Любомира Гузара. І щоразу знаходити відповідь на власні озвучені чи невимовлені запитання. І цей діалог з людиною, яка принесла до України досвід свободи та до порад якої прислухалися і прислухаються маленькі та дорослі, президенти та патріархи ще раз доводить – такі миті дорожчі за скарби. 

 

Джерело: Гузар на кожен день [Текст] / уклад. О. Климончук. – Харків : Фоліо, 2021. – 415 с. : кольор. іл.




Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут



Немає коментарів:

Дописати коментар