Сторінки

четвер, 12 січня 2023 р.

Що читають бібліотекарі

Кокотюха, Андрій Анатолійович. Таємниця козацького скарбу [Текст] : пригод. детектив / А. А. Кокотюха ; худож. А. Василенко. – 10-те вид. – К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2019. – 224 с.

Чи можлива дружба відвертого шибеника та відмінника-«ботана», тобто чи зможуть дружити розум і сила? Чи можлива дружба двох хлопчаків та дівчинки, без взаємних суперечок, протиборства та мук першоко кохання?

Книга Андрія Кокотюхи «Таємниця козацького скарбу» розповідає про пригоди тямущого Данька Ланового, активного Богдана Майстренка та дівчинки Галки з навіженим страусом, який має виняткові здібності.

У книзі за законом пригодницького та детективного жанру є пошук скарбів і суперечка з ворогуючою місцевою ватагою та спостереження за бандитами, які теж хочуть собі забрати скарб.

Події розгортаються на тлі дитячої психології, історичних цікавинок, красивої природи. Понад три століття ведуться пошуки цього безцінного скарбу. І ось літні канікули школярів завершать ці пошуки. Як вони його використають?

Що дуже гарно, пригоди друзів Данька, Богдана та Галки продовжуються в інших книгах Андрія Кокотюхи. Це «Таємниця зміїної голови», та «Таємниця підводного човна».

Ірина Прокопенко, головна бібліотекарка відділу періодики


Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут 


Немає коментарів:

Дописати коментар