Сторінки

вівторок, 31 січня 2023 р.

Світ знань нових видань

 Марк Лівін. Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях [Текст] / М. Лівін, І. Полудьонний. 2-ге вид. Київ : Наш формат, 2021. 262 с.

 Дуже авторська книга, написана тандемом особистостей. До того ж, як зазначено у заголовку та неймовірно важливо, – простими словами. Авторами є уродженець Франківщини Марк Лівін письменник, журналіст, спікер конференції TEDx. До того ж колишній маркетинг-директор Громадського телебачення та заступник головного редактора The Village Україна. Окрім прозових творів має практику нон-фікшен. Ілля Полудьонний – психолог, гештальт-терапевт, співзасновник сервісу онлайн-психотерапії.

Тобто, досвід професійної комунікації космічний. Подкасти «Простими словами», що ведуть автори, книга не дублює, вона набагато об`ємніша.

У пролозі «Клуб барабанного коня» означено: «Якщо ви читаєте ці рядки, то мабуть маєте до себе багато запитань». Звичайно, маємо. J

Книга написана легко з іскрометним почуттям гумору ще й від першої особи: «Історія Іллі про улюблені кросівки» або «Історія Марка про капличку» або  «Заздрість та інстаграм».

З одного боку, про відоме, але – це лише в тому випадку, коли чесно ставимо запитання як до інших, так і до себе та намагаємося отримати повну відповідь, бо інакше ж запитання зневельоване. Спосіб, як і слова – прості, але від того не менш захоплюючі та цікаві. І, коли продивляєшся заголовки й, коли поринаєш у текст. Дивіться: «Гординя або найкращий розділ цієї книжки», «Щастя, або лабрадор з язиком у вікні машини», «Образа, або ну що ти як дитина?».

Відчуття від читання теплі, емоційно близьки. Так, безумовно «маківки» праць Фройда, Юнга та Перлза виглядають, але необхідна вербаліка та запропоновані вправи роблять дива, підкорюють. Двадцять розділів, кожен з яких присвячений окремому почуттю, промайнуть на єдиному подиху.

Отже. Якщо хочете отримати відповіді та змінити себе, а, відповідно, і своє життя, поспілкуйтеся простими словами з двома обізнано-жартівливими знавцями сторітелінгу.

Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут


Немає коментарів:

Дописати коментар