Сторінки

середу, 10 червня 2020 р.

Світ знань нових видань

Манро, Р. А що,  як?.. Серйозні відповіді на абсурдні запитання [Текст]/ Р. Манро: пер. з англ. Є. Даскал.- Харків: Віват, 2018.- 320 с.

Ренделл Манро - колишній робототехнік НАСА, автор бестселера № 1 за версією The New York Times «А що, як?..», однойменного блоґу та популярного інтернет-комікса xkcd. Він постійно отримує безліч запитань, частіше саме ті, що ми з вами ставили у дитинстві дорослим, і на які не отримали відповідей. «Скільки себе пам’ятаю, на дивні запитання я завжди намагався відповідати за допомогою математики». І книга «А що, як?..» не просто надає відповіді, а й пояснює, чому саме так. Можливо, вам також цікаво, що буде, якщо усі люди на Землі одночасно посвітять на Місяць лазерними указками? Чи змінить він колір? Як довго зможе протриматися на орбіті атомний підводний човен? Відповіді зайдуться у виданні! Однак, не намагайтеся вдома відтворити нічого з описаного в ній! 
Книга сподобається як дітям, так і дорослим: яскрава обкладинка, великий формат і шрифт, менше тексту і більше малюнків - ідеально для дітлахів, а порушені у книзі проблеми - головоломка для дорослих.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар