Сторінки

вівторок, 9 червня 2015 р.

Міжнародний день друзів

Традиція відзначати День друзів зародилася у США ще у 1935 році. З роками свято отримало величезну популярність і сьогодні його відзначають у багатьох країнах. Крім того, 30 липня у світі відзначають Міжнародний день дружби.
Всі знають на скільки важливою є дружба, адже це – взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Необхідність дружніх відносин важко заперечити. Вони цінувалися завжди і в усі часи.
Разом з тим, справжня дружба вважається вкрай рідкісним явищем. На наш погляд це зовсім не так. Деякі, може її поки що не помічають, або ж виставляють занадто високі мірила для визначення її справжності, але в цьому і полягає відповідь – якою мірою будете міряти, такою відміряють і вам – і це без компромісів. А ще дружба між людьми буває самою різною. Головне в таких відносинах – звичайна увага, якою ми, навіть без шкоди для себе, можемо з легкістю поділитися.
Ми вітаємо Вас всіх: і наших читачів, і тих, хто ними ще не став, а всі Ви не забудьте привітати своїх друзів! І нехай Ваша дружба ніколи не зникне! Зі святом!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар