Сторінки

середу, 17 червня 2015 р.

Пізнавальні телеканали існують

Сьогодні своє 30-ліття відзначає найвідоміший американський канал супутникового та кабельного ТБ – Discovery Channel. Він був заснований Джоном Хендріксом. Публічну компанію, яка створює та показує документальні програми, зосереджені головним чином на популяризації науки, техніки та історії, очолює генеральний директор Девід Заслав. Цей канал ніколи не втрачає глядачів, адже його документальні програми спрямовані на сімейну та молодіжну аудиторії.
Маленький екскурс в минуле. 17 червня 1985 року Discovery Channel був запущений із стартовим капіталом в 5 млн $ від декількох інвесторів (у тому числі Бі-Бі-Сі, Allen&Company та Venture America). Спочатку він був доступний для 156 000 домогосподарств та транслювався протягом 12 годин, між 15-ю годиною та 3-ю годиною ранку. Близько 75 відсотків його контенту ніколи не транслювались в ефірі на американському телебаченні. А вже у 1990 році канал був доступний у більш ніж 50 мільйонам домогосподарств.
Отже, Discovery – пізнавальний канал, який не перестає дивувати. Він транслюється по всьому світі з метою популяризації науки, історії та техніки.
Бажаємо кампанії подальшого процвітання та натхнення.



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter 

Немає коментарів:

Дописати коментар