Сторінки

пʼятницю, 12 червня 2015 р.

Молоде свято України

Сьогодні, 12 червня, День працівника фондового ринку. Ця дата з'явилася в офіційному календарі порівняно недавно – у 2008 році. Саме за сприянням Президента України, який підписав указ, було засновано нове свято. У документі значиться, що дата вводиться, щоб відзначити «значний внесок працівників фондового ринку у залучення інвестицій в економіку України та поліпшення інвестиційного клімату».
За таке коротке існування свято вже склало певні традиції. Як правило, його організацією займаються представники найбільших українських бірж цінних паперів, у тому числі Фондової біржі ПФТС (найбільшої в країні) і Української фондової біржі (першої, яка почала проводити торги на ринку цінних паперів).
В цей день учасники ринку цінних паперів приймають поздоровлення від партнерів, а також збираються в урочистій обстановці для святкування професійної дати і вшанування кращих представників своєї галузі.
Вітальні слова адресують і державним органам: Міністерству фінансів України та Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку.
Приєднуємося до привітань і бажаємо всім працівникам фондового ринку професійних успіхів, динамічного розвитку і процвітання!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар