Сторінки

середу, 8 квітня 2015 р.

Є ідея? Допоможе «Відродження»!

Настав час, коли стало можливим втілювати свої ідеї в життя. Завдяки появі великої кількості організацій, націлених на надання грантів за проекти, що варті уваги, ідеї з’являються самі собою. І незважаючи на незчисленну кількість благодійних фондів, всім відомий Міжнародний Фонд "Відродження". Чому він є загальновідомим? Мабуть, тому, що вже 25 років ця організація фінансує проекти в галузі освіти, культури, видавничій, інформаційній та соціальній сферах, у галузі охорони здоров'я. Фонд сприяє досягненню прозорості й відкритості законодавства та управління державою, створенню реальних умов для забезпечення впливу громадськості на державну політику, розвитку та зміцненню незалежних засобів масової інформації, становленню громадянського суспільства, інтеграції громад національних меншин, та забезпеченню міжнаціонального миру і толерантності.
Міжнародний Фонд "Відродження" є однією з перших доброчинних організацій, створених для сприяння розвитку відкритого й демократичного суспільства в Україні.
Щороку Міжнародний Фонд "Відродження" оголошує конкурси, а гранти розподіляє між неурядовими організаціями, що працюють на розвиток суспільства. Самостійно, чи спільно з іншими організаціями, фонд ініціює та втілює проекти, важливі для соціального та політичного розвитку України.
Якщо Ви маєте гарну ідею, то можете підготувати проект згідно з вимогами фонду та конкретного конкурсу. Цікаві, інноваційні, суспільно значущі проекти можуть претендувати на підтримку поза оголошеними конкурсами, чи поза межами граничного обсягу фінансової підтримки, визначеного умовами конкурсів.
Відроджуємо державу разом!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар