Сторінки

середу, 22 квітня 2015 р.

Безмежну силу має книга

Протягом усього життя ми звертаємося до книжок. Вони відкривають перед нами небачені світи, знайомлять з минулим, ведуть у майбутнє. Книга – мудрий друг, який, не вміючи розмовляти, розповідає нам про незвичайні та неймовірні пригоди, про світ, що оточує нас.
Щоб книга та читання назавжди увійшли в духовне життя суспільства, працівники бібліотеки докладають безліч зусиль. Бібліотекарі діляться досвідом проведення різних заходів один з одним, що дає поштовх для створення акцій, проектів та заходів. І все на підтримку читання. Ось, наприклад, надзвичайно цікава програма «Книга у моєму житті» Нікопольської центральної дитячої бібліотеки, основною метою якої є повернення книзі та читанню авторитету і привабливості в очах дитини. В межах цієї програми проходить низка заходів: «Бібліотечний Х-фактор», «Кобзар» Шевченка над Дніпром» у форматі стоп-моушн, парк-шоу «Країна дитинства – країна казкова», акція «У книжок канікул не буває» та багато інших.
Заходи, що проходять у межах програми «Книга у моєму житті», надихають дітей більше читати. Завдяки книгам, дитина вчиться думати та розмірковувати. Саме так – думати, аналізувати, робити висновки – все це завдяки читанню. Бо без нього, без читання, ну ніяк не можна у житті!
Отож, чого тільки не вигадують бібліотекарі заради обізнаності нашого молодого покоління!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар