Сторінки

вівторок, 22 серпня 2023 р.

Світ знань нових видань

Великий українець. Матеріали з життя та діяльності М. С. Грушевського / упоряд. А. П. Демиденко. – Репр. вид. – Київ : Центр учбової літератури, 2020. – 549 с

 

Коли вивчаєш історію України, знову і знову звертаєшся до постатей, причетних до витоків нашої Незалежності, державотворення. Це можливість не лише отримати відповіді на багато питань сучасності, а й вкотре усвідомити багато важливих речей, що криються в історичних фактах, досвіді, житті великих українців.
«Він обіймав своїм оком і обгортав своїми дужими раменами всю нашу землю, тішився, коли їй сонце світило, й болів її ранами, а як рани творилися на його очах, старався їх загоювати», – так про Михайла Сергійовича Грушевського писав український історик Іван Крип'якевич.
До вашої уваги повне видання, присвячене життю та діяльності видатного українського історика, громадського діяча, Президента Української Народної Республіки «Великий Українець. Матеріали з життя та діяльності М.С. Грушевського».
Ця книга унікальна тим, що за обкладинкою зібрано багато праць та матеріалів відомих і невідомих, які максимально повно розкривають постать Михайла Сергійовича. Мова про його праці «Про українську мову та українську справу», «Хто такі українці та чого вони хочуть», «На порозі нової України». Вперше друкуються разом три автобіографії, альбом унікальних фото, невідомі листи, документи про обставини смерті Михайла Сергійовича.
Книгу радимо всім, хто цікавиться історією України, особливо викладачам і студентам.
Звертайтесь до фондів Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Первоучителів слов`янських Кирила і Мефодія.



 Більше про бібліотеку тут

            Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

            Замовити книги можна тут

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар