Сторінки

четвер, 27 жовтня 2022 р.

Що читають бібліотекарі

 

Мартен-Люган, Аньєс. Щасливі люди читають книжки і п’ють каву [Текст] / А. Мартен-Люган; пер. з фр. Л. Кононович. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2016. – 155 с.

 

Бестселер французької письменниці Аньес Мартен-Люган – сумна і красива історія жінки, яка після загибелі коханого чоловіка і доньки втрачає сенс існування. Головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати. Книга про життя, поділене на «до» і після, про самотність, надію, любов і віру в себе.

Діана пережила найстрашніше, що може бути в житті будь-кого – в катастрофі загинули її чоловік і маленька донечка. Залишившись наодинці зі своїми страхами, гіркою самотністю та втратою будь-якого смаку до життя, вона вирішує покинути галасливу Францію та вирушити до Ірландії – в улюблену країну свого чоловіка. Аньес Мартен-Люган занурює читачів у дивовижні ірландські дикі простори, що не підкоряються людині та мають власний настрій, змушуючи повірити, що саме тут знайде прихисток поранена душа жінки.

Роман «Щасливі люди читають книжки і п’ють каву» має неординарну та цікаву сюжетну лінію, яку неможливо передбачити. Знайомство Діани з відлюдкуватим Едвардом, який виявився її сусідом, змушує жінку по-новому подивитися на життя і його цінності, відчути затишок і гармонію у звичайних буденних речах. Вона вчиться знову радіти життю, вірити в себе та мріяти про власне щастя.

Оксана Гайдук, провідна бібліотекарка патентно-технічного відділу


Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут 

Немає коментарів:

Дописати коментар