Сторінки

четвер, 6 жовтня 2022 р.

Що читають бібліотекарі


Кокотюха, Андрій. Темна вода [Текст] / А. Кокотюха - 2-ге вид., перероб. і допов. - К. : Нора-Друк, 2018. - 270 с. - (Морок).


Андрія Кокотюху називають майстром справжнього і завжди різного детективу.
Роман автора «Темна вода» отримав гран-прі на Всеукраїнському конкурсі «Коронація слова» у 2006 році. Це була перша перемога письменника.

Події відбуваються неподалік Чернігова. Спокій бази відпочинку на березі Десни порушено: тут в Тихому затоні, протягом місяця загадково загинуло аж 4 рибалки. Розслідувати справу береться колишній опер з нестандартним мисленням Віталій Мельник. Його наймає мільйонер Павло Заруба, який хоче розбудувати біля Десни розкішний пансіонат. Але чутки про страшного річкового монстра, який виходить з води і вбиває рибалок, відлякують відпочивальників та руйнують всі плани бізнесмена. Тож Віталій має якнайшвидше розгадати, які таємниці ховаються в Тихому затоні. Можливо вся ця містика – справа рук конкурентів? Або це нещасні випадки? Чи таки справді винна річкова нечисть, про яку так багато старовинних легенд розповідає місцевий краєзнавець дід Іван? І коли, здавалося б, усі таємниці розкрито, Віталій дізнається ще одну: під час Другої світової в Тихому Затоні безслідно потонув збитий німецький літак зі скарбами…

Книга читається на одному диханні. Зачарована Десна, старовинні міфи та легенди, романтика, колорит українського села, історії часів Другої світової війни переплітаються в детективну історію з містичним присмаком. Які ж таємниці ховає темна вода? Прочитайте роман і дізнаєтеся!

Любов Колесникова, завідувачка відділу абонемента

 

#Коронація_слова



Більше про бібліотеку 
тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут 

Немає коментарів:

Дописати коментар