Сторінки

вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Світ знань нових видань

Овсюк, Олександр. Зустрічі з незвіданим і прекрасним [Текст] : нариси, есеї / О. Овсюк. – Київ: Задруга, 2017. – 436 с. : фото

Кажуть, що людиною ти є стільки разів, скільки мов знаєш. Перефразовуючи, те ж саме можна сказати й про відвідування різних країн та містечок. Представляємо нариси  та есеї відомого українського письменника Олександра Овсюка. 

«Мені, як дипломату, – читаємо у передмові, – поталанило побувати в багатьох країнах, містах і місцевостях. Я з цікавістю і захопленням оглядав їх, знайомився з культурою, звичаями і віруваннями народів, робив нотатки… Уже на пенсії переглянув їх і вирішив поділитись особистими враженнями від побаченого…».

Історичні пам'ятки, славнозвісні музеї, маленькі та великі міста, театри, зустрічі з людьми в Індії, Сполучених Штатах Америки, Австрії, Греції, Данії – загалом видання охопило враження автора від сімнадцяти країн світу. Книга, окрім змістовних та цікавих спогадів, містить ще й багато фотографій. 

Отже, зустрічаємось з незвіданим та прекрасним разом із виданням з фондів ДОУНБ. 


Лобода, Віктор. Спогади городянина (наша біографія) [Текст] / В. Лобода ; упоряд.: Л. Лобода, А. Кісь. – Львів : ЛА «Піраміда», 2021. – 274 с.: фото. – (Приватна колекція).




Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут  


 

Немає коментарів:

Дописати коментар