Сторінки

вівторок, 18 серпня 2020 р.

Світ знань нових видань

Стельмащук, Г. Христина Кишакевич-Качалуба. Корені роду, спадкоємність поколінь, художня творчість / Г. Стельмащук. – Львів: Апріорі, 2018. – 316 с.


Книга Галини Стельмащук «Христина Кишакевич-Качалуба. Корені роду, спадкоємність поколінь, художня творчість» присвячена творчості членкині Швейцарського мистецького німецькомовного об’єднання митців і шанувальників мистецтва, членкині Національної спілки художників України, докторки філософії Христини Кишакевич-Качалуби. 
Ви дізнаєтеся про хвилі життя та творчості відомої сучасної художниці-графіка, скульпторки, реставраторки, яка мешкає у Швейцарії, про її родовід, до якого належать громадські та політичні діячі, церковнослужителі, вчені, композитори, медики, люди з активною життєвою позицією, про видову та жанрову специфіку її творів, художньо-стилістичні особливості.
Родзинка видання – фотографічні матеріали з домашніх архівів Христини Кишакевич-Качалуби та доктора медицини Михайла Качалуби-молодшого, а також викладення матеріалу українською, англійською та французькою мовами, що значно розширює коло читачів, яким стане у нагоді ця праця.




Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар