Сторінки

четвер, 19 грудня 2019 р.

Що читають бібліотекарі

Смаль, Юлія. Хто повірить Елеонорі Чайці [Текст] / Ю. Смаль. - К. : Брайт Стар Паблішинг, 2016. - 140 с. - (Теплі історії).

На мій погляд, найкращий книжковий спосіб пережити довгі та холодні вечори – почитати романтичну історію про казкове кохання. Легка та добра повість «Хто повірить Елеонорі Чайці?» розповідає про найнеймовірніший рік у житті молодої жінки. Головна героїня книги – це вчителька математики, яка побудувала кар'єру, добилася успіху, завоювала авторитет у колег, але особисте життя, на жаль, у неї не складається. Одного разу, на свій день народження вона пообіцяла собі створити справжню сім’ю. 
Зворушлива та іронічна історія з добрим гумором і жорстокою правдою життя, не зважаючи на трохи банальний сюжет, приводить до глибоких роздумів та висновків. Симпатичні та оптимістичні, але не досконалі герої повісті захоплюють своїм вмінням створити затишну родинну атмосферу, подарувати незабутнє свято та підняти настрій.
А ще книжка пронизана ароматом мандаринів та печивом з корицею, передчуттям новорічного дива, коли сніг танцює під мелодію «Jingle Bells» й все навколо здається казково-несправжнім.

Оксана Шевченко, заступник директора з внутрішньобібліотечної роботи



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар