Сторінки

четвер, 2 березня 2017 р.

Що читають бібліотекарі

Ролінг, Дж. К.  Гаррі Поттер і Орден Фенікса [Текст]. Кн. 5 / Дж. К. Ролінг. - 3-тє вид. - К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2006. - 815 с.

Ця фантастична казка не має вікових обмежень, бо люди у будь-якому віці цікавляться і прагнуть до добра та хепіендів. Цей роман заворожує і затягує своєю магічністю. 
«Гаррі Поттер і Орден Фенікса»— п'ятий роман серії «Гаррі Поттер», написаний Дж. К. Ролінґ. Вона писала її протягом трьох років. Ця книга вийшла найдовшою в сазі і розкриває несподівані таємниці життя улюблених героїв.
Гаррі проводить свій п’ятий рік навчання в Школі Гоґвартс і виявляє, що багато хто з членів товариства магів заперечує сам факт нещодавнього протиборства юного чарівника з втіленням всесвітнього зла Лордом Волдемортом, і роблять вигляд, що не мають жодного уявлення про те, що злодій повернувся. Побоюючись, що шановний голова Гоґвартса Альбус Дамблдор розповсюджує брехливі чутки про повернення Волдеморта, прагнучи підірвати авторитет Міністра Магії Корнеліуса Фаджа і в подальшому зайняти його місце, Корнеліус призначає нового професора захисту від темних мистецтв, котрий повинен буде пильно слідкувати за Дамблдором і учнями Гоґвартса. Але схвалений міністерством курс лекцій по захисній магії професора Долорес Амбридж виявляється на практиці абсолютно марним — юні чарівники просто нездатні протистояти дії темних сил, які загрожують їм і всьому чарівному товариству. І тоді за наполяганням своїх друзів Герміони і Рона, Гаррі бере ініціативу до своїх рук і створює Орден Фенікса, щоб всіх захистити. Проте це не врятовує його хрещеного батька, якого вбиває Волдеморт. Для Гаррі та його друзів це справжня трагедія. 
Це дуже багатогранний роман, який вмістив в себе і комедію, і драму, і фантастику, і прості будні, майже звичайних підлітків. Ця сага захоплює настільки, що не помічаєш часу і завжди з нетерпінням чекаєш виходу нової книги, що вже полюбилася.

Анастасія Дробина, бібліотекар II категорії відділу періодики



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах:   Vkontakte  Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут


Немає коментарів:

Дописати коментар