Сторінки

четвер, 9 березня 2017 р.

Що читають бібліотекарі

Остин, Джейн. Гордость и предубеждение [Текст] : роман / Д. Остин; пер. с англ. И. С. Маршака. - М. : Правда, 1989. - 384 с.

Роман «Гордість і упередження» американської письменниці Джейн Остін - це один з визначних романів ХІХ ст. Його по праву можна назвати кращим романом Джейн Остін. Без творчості цієї письменниці важко уявити існування «феміністичної» літератури і «психологічного» роману.
Читаючи сторінку за сторінкою, я відкривала для себе новий світ взаємин між чоловіком і жінкою, все глибше «поринала» в цей дивовижний світ. Мене підкорив образ молодої дівчини, яка не боїться висловити свою думку, показати свою гордість перед тими, хто вище неї в суспільстві. В іронічній, невимушеній, дотепній і легкій формі, письменниця доводить, що упередження і гордість не завжди кращі «порадники» в розумінні своїх почуттів один до одного.
Я вважаю, що кожна молода дівчина повинна прочитати цей роман, для того щоб зрозуміти як поводити себе з чоловіками та як потрібно берегти стосунки, що зароджуються.

Ліза Сибірьова, бібліотекар патентно-технічного відділу



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар