Сторінки

вівторок, 14 лютого 2017 р.

Світ знань нових видань

Клеон, Остін. Кради, як митець. Креативні «фішки», про які тобі ніхто не розповість / О. Клеон; пер. с англ. Г. Литвиненко.  – Харків: Книжковий  Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016.- 160 с.


 «Крадіжка, що промовлятиме до твоєї душі…»

У цьому опусі -  поєднання непоєднанного і цим воно підкуповує. Митець і крадіжка; не зраджувати мрії і водночас бути нудним, а також подорожувати, щоб чогось досягти, постійно виходячи із зони комфорту. Він пише так, щоб хотілося прочитати самому і радить того ж починаючим митцям. Він наголошує на тому, що не потрібно чекати, поки пізнаєш сам себе, тому що пізнання, це іноді рух і без цього усвідомлення. А креативність, за його думкою, це талант не бачити зайвого. 
Автор усього цього міксу – письменник і митець Остін Клеон. Його роботи ощасливили The Wall Street Journal і The New Yourk Times. Він відомий усьму світові, завдяки неординарному мисленню,  а бестселлери  його перекладені 12 мовами. Вдячними слухачами його семінарів з творчості є Google, Pixar, SXSW,  TEDx, а  початок письменницького шляху пов'язаний із першою лекцією у Нью-Йоркському університеті. Саме тоді  він дав студентам 10 порад, про які сам мріяв за часи, коли тільки починав. Текст  цієї лекції потрапив до мережі і розповсюдився з величезною швидкістю. Саме тоді автор і вирішив написати цю книжку. 
Остін закінчив університет у Майамі і до того як прийшли йго хвилини слави  працював бібліотекарем, веб-дизайнером і рекламним копірайтером. Він стовідотсоткова людина інтернету: його ідей, думок, сервісів, охоплення.  А серед його улюблених книг, казки про Мумі-тролів і біографія Селін Діон. 
У книзі він цитує неординарних та незалежних митців, а саме видання присвячує «першій читачці і першій в усьму – дружині Меган», батькам, друзям в онлайн і офлайн, що надсилають йому численні джерела і цитати для натхнення та  «Емі Геш за її пристрастні очі». Тобто знов таки провокація - з одного боку «перша в усьому дружина», а з іншого пристрасні очі :)  
Отже, якщо бажаєте поринути у цікаві творчо-віражні випробування і відчути силу талановитої мотивації Остіна Клеона, тоді це видання  для вас. 
Книга надійшла до фонду за рахунок бюджетних коштів.



Ми в соціальних мережах:  Vkontakte  Facebook  Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар