Сторінки

четвер, 24 листопада 2016 р.

Що читають бібліотекарі

Купер, Гвен. История одной кошки [Текст] : роман / Г. Купер ; пер. И. Паненко. - Харьков ; Белгород : КК Клуб семейного досуга, 2014. - 384 с.

Це зворушлива історія про людські стосунки, про кохання,  музику і, звичайно ж, про пухнасту красуню-кішку Пруденс. Це історія кішки, яку, після смерті власниці, взяла до себе її дочка. Це історія матері, яка все своє життя присвятила дочці, залишивши свої мрії. Це історія дочки, яка не може розібратися в своїх відносинах з рідними людьми. Це історія, яка змушує замислитися про життя в цілому,  про ставлення до своїх рідних і близьких.
Зеленоока Пруденс - все, що залишилося у Лаури від матері ... Сімейне життя не ладиться, і мамина вихованка стає для дівчини втіленням любові і надії. А коли з нею трапляється біда, Лаура та її чоловік кидають все, щоб врятувати кицю ... і рятують свою любов.
Любов та ніжність, яку нескінченно дарувала оточуючим кішка, змусила героїв переглянути ставлення до життя, по-новому подивитись на спілкування, зробити переоцінку цінностей.
Частина книги написана від імені кішки Пруденс, яка ділиться своїми переживаннями, думками та спостереженнями. Книга написана легко і з гумором, буде цікава всім любителям цих чудових тварин!!!

Оксана Ясько, зав. сектором науково-дослідної роботи



Ми в соціальних мережах:  Vkontakte Facebook Twitter




Немає коментарів:

Дописати коментар