Сторінки

вівторок, 22 листопада 2016 р.

Світ знань нових видань

Роздобудько, І. Подвійна гра в чотири руки [Текст] : роман / І. Роздобудько. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля.-2016.- 220c. 

Авторів, які приходять в літератури з журналістики відрізняють особлива цікавість не тільки до літературних форм і  до траєкторій сюжетів та , як слідство, і до самого життя в усієї його  різноманітності та непередбачуваності. Не виключенням є ім'я Ірєн Роздобудько - української письменниці, поетеси  та трикратної  переможниці літературного конкурсу «Коронація слова». 

Вона має   не тільки досить яскраву кар'єру журналіста, а й круті повороти долі пов'язані із роботою офіціантки у ресторані, шпрехшталмейстера у  цирку, Снігуроньки у фірмі «Свято», завідувачки відеосалону в кінотеатрі та ілюстратора книжок з «мово», «літературо» та мистецтвознавства.  Окрім цього всього,  Роздобудько грає на гітарі та вишиває бісером. Знавці, в свою чергу,  називають її романи кінематографічними, а режисери  залюбки екранізують.  

І ось новий кінороман з фондів ДОУНБ: початок XX сторіччя, політика, кохання, загадкові вбивствата  цікаві історичні факти, щодо перших морських лайнерів.  Розкручують всі ці хитросплетіння   слідчий-невдаха Олексій Крапка з Києва та  норовлива генеральська донька з Санкт-Петербурга Муся Гурчик, а динаміку сюжету забезпечують «смачні» та гострі діалоги. 
Отже, якщо ви хочете осягнути національну стилістику детективного жанру, що спирається  на класичні традиції французьких та англійських авторів і сміливо народжує свій неповторний – запрошуємо до читання.   




Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter


Немає коментарів:

Дописати коментар