Сторінки

вівторок, 4 серпня 2015 р.

Не всі можуть дозволити собі книги

У сучасному світі всі діти живуть по різному. Деякі з них незадоволені своїм існуванням, якщо їм кожен день не приносять нових іграшок та одягу, а є ті, що полюбляють читати, але замість книг читають рекламні буклети, які безкоштовно розпихують по поштових скриньках. Метью Флорес, 12-річний хлопчик зі штату Юта (США), дуже любить читати, але, на жаль, його родина не в змозі забезпечити його книжками. Щоб вгамувати свою жагу до читання, хлопчикові доводилося обходитися лише безкоштовною рекламою.
Одного разу, Метью сказав місцевому листоноші, Рону Лінчу, що поїздки на автобусі до місцевої бібліотеки занадто дорогі для його родини. Чоловік вирішив допомогти хлопчику і опублікував його історію з фотографією на своїй сторінці в Facebook. Рон гадав, що на його прохання допомогти Метью з книгами відгукнуться лише деякі його друзі, але не очікував на таку масову підтримку з усього світу: «Це просто якесь божевілля! Я отримав відгуки навіть з Великобританії, Австралії та Індії!».
Завдяки повідомленням Рона, Метью отримав більш ніж 350 книг. «Я думав, що це якась помилка, але всі вони були для мене», - каже хлопчик. В інтерв'ю місцевому телеканалу щасливий Метью сказав, що має намір прочитати кожну з отриманих книг. Рон Лінч додав, що найблищого часу поштове відділення готується до нового наджодження книг, якими вони з Метью вирішили поділитися з іншими дітьми, які мають потребу в книжках.
Отож, такий приклад треба наслідувати та пропагувати, бо на світі ще багато дітей, які не можуть дозволити собі читати.



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар