Сторінки

понеділок, 31 серпня 2015 р.

Блогосфера: робота чи задоволення?

Сьогодні у всьому світі відзначають День блогу, тому давайте поговоримо про блогосферу в цілому.
Сучасний світ повністю трансформувався у світ соціальних мереж. Спілкування з рідними, друзями, знайомими зараз відбувається віртуально. І кожен обирає для спілкування зручну мережу. Окрім спілкування ми можемо висловити свої думки, коментувати події та статті. Це дуже зручно і деякою мірою цікаво, адже не обов’язково вказувати своє авторство, соціальний статус, вік, стать та інші подробиці свого існування. Саме тому великою популярністю користується блогосфера.
На сьогодні кількість блогів дуже велика. І з кожним днем це число росте. Чому так? Тому, що ми не завжди можемо сказати те, що думаємо. Існують різні чинники, які перешкоджають висловленню думки. А в блозі є можливість висвітлити свою точку зору з прикладами і у вільній формі.
Нерідко стаття блогу – це ніби діалог, де лунають запитання, пояснення, роздуми. А завдяки індивідуальності автора всі блоги дуже різні: за стилем, інформацією, формою і таке інше. Та незважаючи на те, професійна це чи особиста сторінка, чималу роль відіграють таки фактори як захоплення блогера. І навіть, якщо тема, яку треба висвітлити – не суперечить захопленням автора, це буде відчутно в його публікації.
Десятки мільйонів блогів, що існують у світі, зазвичай тісно пов'язані між собою. Блогери читають і коментують один одного, посилаються один на одного і таким чином створюють свою субкультуру. Поняття блогосфери робить акцент на одну з основних відмінностей блоґів від звичайних веб-сторінок та інтернет-форумів: пов'язані між собою блоги можуть становити собою динамічну всесвітню інформаційну оболонку. І з цим погодяться всі активні учасники соціальної павутини.




Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар