Сторінки

четвер, 6 травня 2021 р.

Що читають бібліотекарі

Ру Меделін. Притулок [Текст] : роман / М. Ру; пер. з англ. Н. Гоїн. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2016. – 288 с. : іл.

Перша книга з трилогії «Притулок» Меделін Ру розповідає про долю шістнадцятирічного юнака Дена Кроуфорда. Хлопець вирушає у коледж на підготовчі курси. Але, коли він приїжджає на місце, дізнається, що його гуртожиток – колишня психлікарня, більш відома як останній притулок для психічно хворих злочинців. Хоча потрапляли туди й звичайні люди, і навіть діти. Але чому?

Коли Ден зі своїми новими друзями, Еббі та Джорданом, дізнається історію будівлі коледжу і таємні схованки їхнього моторошного літнього будиночка, він незабаром виявляє – це не збіг, що вони троє потрапили сюди. 

З підлітками одразу ж починають відбуватися дивні речі: їм сняться незвичайні жахливі сни, вони бачать страшні видіння, з'являються та зникають повідомлення в телефоні й електронній скриньці, в голові звучать чужі думки.

Цей притулок є ключем до моторошного минулого, існують якісь секрети, які не хочуть залишатися забутими. 

Якщо полюбляєте пригоди, несподівані загадкові жахливі історії, які тримають під час читання у напрузі та додають адреналіну – це книга для вас! Прочитайте і розплутайте разом із героями цей таємничий сюжетний «клубок».

Юлія Бриліна, бібліотекарка

відділу документів із питань мистецтва




 Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут  



 

Немає коментарів:

Дописати коментар