Сторінки

четвер, 31 грудня 2020 р.

Що читають бібліотекарі

Костина, Наталья. Лотерея / Н. Костина // Новогодние истории. – Харьков : Клуб семейного досуга, 2019. – С.31-60


Жизнь такая лотерея, Джо! И зачастую только от тебя зависит, получишь ли ты, чего желаешь больше всего на свете, или просто пойдёшь мимо выигрышного билета! Так что будем жить, Джо! И будем выигрывать. В самую большую и самую запутанную лотерею на свете - в жизнь!

Як тільки я побачила цю книгу на полиці, мені відразу закортіло взяти її до рук. І я не відмовила собі в цьому бажанні. Я очікувала, що ця збірка буде наповнена добрими, світлими та святковими історіями. І я не розчарувалася – ця книжка саме така! Більшість оповідок - спокійні, милі, короткі історії про зустріч двох сердець. Адже новорічна ніч завжди несе здійснення бажань, і саме в цю ніч кохання можна зустріти де завгодно: у черзі в супермаркеті, чи в поїзді, навіть у нічному парку… Головне – вірити в чудо, і воно обов’язково трапиться!!! 

Збірка несе позитивні емоції і моменти, разом з героями переживаєш різноманітні ситуації, хвилюєшся та радієш. Окремо хочу зупинитися на оповіданні Наталії Костіної «Лотерея». Неочікувано історія починається дуже сумно: напередодні Нового року Дженні, кохана дружина Джорджа, заявляє йому що йде від нього до іншого... Очі в неї заплакані, сама вона дуже сумна, але настроєна рішуче. Звичайно ж, він розгубився, адже вони прожили разом 23 роки, і ніколи не сварилися. На його думку все в них було добре, і Джордж не розуміє, що не влаштовує кохану. І її слова , що «Мне было очень скучно заниматься домашним хозяйством…» його щиро вразили. А найбільше він заціпився на тому, що в них навіть не було собаки… Дженні тихо зникає, а засмучений Джордж йде на вулицю, де й купує лотерейний квиток. Далі історія закручується, герой переживає не найкращі моменти в житті, але звичайно ж, все закінчується хепі-ендом. 

Взагалі книжка - відмінний збірник добрих історій для підняття новорічного настрою.

Оксана Ясько, завідувачка сектору науково-дослідної роботи




Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар