Сторінки

четвер, 3 грудня 2020 р.

Що читають бібліотекарі

Світлана Талан «Матусин оберіг»

Для кожної людини дуже важливо, щоб було щось у житті, що підтримає у скрутні часи і надасть сили жити далі. У головної героїні роману «Матусин оберіг» такою річчю були листи від матері. Прочитавши цю книгу, розумієш, наскільки сильною може бути материнська любов. Олеся залишилась без матері, коли їй було всього сім років. На згадку про маму у дівчинки залишились тільки листи, які вона мала відкривати по одному в кожен свій день народження. Завдяки ним вона знаходила підтримку й опору, а також душевні сили, щоб пережити всі випробування, які приготувала їй доля. А їх було чимало – пияцтво батька, ненависть мачухи та зведеного брата, непросте життя у дитячому будинку, зрада колишньої подруги, розставання з коханим хлопцем, війна на сході України. Такі випробування може перенести тільки дуже сильна людина, а Олесі цю силу давали листи від мами, якої вже давно не було серед живих, але її любов до донечки не мала меж у часі й просторі.

«Інколи життя буває не таким, як нам уявлялося або хотілося. Усе трапляється для чогось, люди лише не завжди розуміють, для чого. Головне – знайти в собі силу гідно пережити всі життєві труднощі й залишитися людиною».

Письменниця настільки жваво передає емоції героїв, що часом здається, ніби не головна героїня, а ти сама проходиш через це. Прочитавши роман «Матусин оберіг», отримуєш усвідомлення, що неможливо змусити забути про віру, надію і любов людину, яка має справжні почуття.

Світлана Парфенюк, бібліотекарка ВЗОФ




Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут


 


Немає коментарів:

Дописати коментар