Сторінки

вівторок, 17 січня 2017 р.

Світ знань нових видань

Шер, Барбара. Мистецтво мріяти. Як отримати те, чого насправді бажаєш = Wishcraft: How to Get What You Really Want / Б. Шер, Е. Готтліб; пер. з англ. О. Зосімової. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2016. – 431 с.

 «Мета цієї книжки - зробити вас переможцем», - саме так звертається до своїх читачів авторка бестселера з 35-річним стажем, Барбара Шер.   У світі її називають матір'ю лайф-коучингу  і своє головне завдання вона бачить в тому, щоб допомогти людині реалізувати себе в якійсь важливій для неї сфері із застосуванням ресурсів, які раніше не використовувалися і про які ви і не підозрюєте  або не звертає на це належної уваги. 
Цінність книги в том, що Барбара пропонує практичні методики вирішення проблем і прикладом свого власного життя доводить: «Все неможливе – можливо, потрібно лише забажати». Книга присвячена матері авторки і це надає виданню особливо теплої і довірливої інтонації, ніби то вона спілкується з кожним окремо. Вона концентрує вашу увагу на ВАШИХ властивостях, бажаннях, мріях, на ключевому питаннні ЯК рухатися вперед, використовуючі  методики, уміння, інформацію та контакти і досягти саме ТІЄЇ заповітної мрії до якої прагне ваше єство. 
Отже ви не помилитись, якщо серед багатьох рецептів  віднайдете декілька годин для  мистецтва мріяти від Барбари Шер, яка вже майже 40 років допомагає людям в усьому світові обирати шляхи власного неповторного щастя. 



Ми в соціальних мережах:  Vkontakte Facebook  Twitter



Немає коментарів:

Дописати коментар