Сторінки

вівторок, 17 листопада 2015 р.

Бібліотека плекає науковців



Сьогодні, у Міжнародний день студента хочеться написати про те, що наша бібліотека робить усе можливе, щоб підтримувати, плекати і виховувати майбутніх науковців. Для цього створені усі умови. По перше, це унікальний фонд, який нараховує більше 3 мільйонів екземплярів книжкових видань та видань періодики різних років видання, унікальні авторські монографії місцевих науковців, автореферати, рідкісні видання для проведення наукових досліджень, потужна база краєзнавчої літератури. Для тих, хто вивчає іноземні мови, не знайдеться такої книжки, яка б не змогла задовольнити вимоги студентів, аспірантів та наукових діячів, бо у відділі документів іноземними мовами видання представлені на 96 мовах світу! 
Для  студентів технічних спеціальностей, стане у нагоді відділ технічної і патентної документації, де зібрані різноманітні ГОСТИ, ДЕСТи патенти, та технічна література різних років видання. 
А ще комфортні зали для користування Інтернетом, точки доступу Wi-Fi, потужні комп’ютери, кваліфіковані спеціалісти, які дадуть відповідь на запитання, та підберуть літературу за темою. 
Як відомо – час – це гроші! А ми на варті того, щоб якомога більше зекономити час наших користувачів. Саме для цього на сайті був створений електронний каталог з можливістю замовлення літератури, з домашнього комп’ютера, ноутбука, або навіть планшету. Потрібно тільки дві умови. Перше – бути користувачем бібліотеки і мати читацький квиток, який є безпосереднім доступом до електронного каталогу. Друга умова - мати підключення до мережі Інтернет. І за калька хвилин увесь фонд бібліотеки у вас перед очима. Міцний інструмент та провідник у світ інформації. Варто тільки спробувати.
Про спектр послуг бібліотеки можна розказувати багато. Але краще завітайте, та оберіть ту, послугу, яка задовольнить Ваш інформаційний голод. 
І, звичайно, колектив бібліотеки вітає з Міжнародним Днем студента усіх, сто гризе міцний граніт науки, студентів, аспірантів, магістрантів, науковців. Бажаємо натхнення, творчого запалу, реалізації поставлених цілей, та сил на їх здійснення.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter




Немає коментарів:

Дописати коментар