Сторінки

понеділок, 16 листопада 2015 р.

День працівників радіо, телебачення та зв’язку

Телефон, телебачення і радіо об'єднують багатьох людей не лише в Україні, а й поза її межами. Працівники радіо, телебачення, зв’язку «стирають» відстані, долають кордони та об'єднують людей.  Від них залежить формування інформаційного суспільства.
Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. Нині ж до них долучилися телевізійники, представники інтернет-ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і таких важливих на сьогодні мереж інтернет-зв’язку.
Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів, інженерів та інших – всіх тих, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.
Тож вітаємо з професійним святом усіх працівників радіо, телебачення та зв’язку і бажаємо їм невичерпної енергії, нових цікавих ідей, успішного втілення їх у життя та гідної винагороди!



 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter


Немає коментарів:

Дописати коментар