Сторінки

четвер, 30 січня 2020 р.

Що читають бібліотекарі

Батурин С. В. Кава по-польськи: роман / С. В. Батурин ; худож. А. Гнатюк. - К. : Дуліби, 2014. - 263 с. - (Склянка крові з льодом).

 "Не йти в ногу з часом – означає стояти на ескалаторі історії, який опускається в минуле"

Детективи змушують думати та концентрувати увагу на деталях, розширюють наш кругозір та вчать краще розбиратися в людях. Сергій Батурин – справжній майстер затишного кримінального роману та м'якої іронії. Книга «Кава по-польськи» складається з двох невеликих за обсягом романів, «Монолог самотнього мужчини» та «Коло втаємничених», об’єднаних одним героєм, який працює столичним досвідченим журналістом в газеті у відділі культури, пише гострі статті та розслідує заплутані детективні справи. Серед кола його знайомих – хакери, байкери, археологи, високопосадовці спецслужб, які допомагають йому розшукати стародавню реліквію та розгадати таємницю, яка призвела до кількох трагічних смертей.
Головний герой Олексій Дем’яненко – романтичний чоловік середнього віку, який захоплюється красивими жінками, надає перевагу натуральній каві по-польськи та філософським роздумам. Він зі справжньою закоханістю в Київ проводить читача вулицями та парками чудового міста, цікаво розповідає про щирих та гостинних киян, яскраво описує світ київської журналістики.
Це книга з щасливим фіналом про оптимістичний погляд на життя, про ліричне кохання, про справжню дружбу, про іронічне ставлення до світу і до себе.

Оксана Шевченко, заступник директора з внутрішньобібліотечної роботи



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут



Немає коментарів:

Дописати коментар