Сторінки

четвер, 17 січня 2019 р.

Що читають бібліотекарі

Капоте, Трумен. Завтрак у Тиффани [Текст] / Т. Капоте. - СПб. : Азбука-классика, 2005. - 640 с.

"Сніданок у Тіффані"-  повість, що залишає подвійне враження після прочитаного. Книга легка, добра, справжня. За жанром її можна охарактеризувати, як соціальну комедію. 
Дія відбувається в Нью-Йорку. Холлі Голайтлі - неймовірна дівчина, її спосіб життя і думок не завжди об'єктивний. Вона живе за велінням серця ... Сьогодні їй хочеться одного,  завтра вона захоплена вже іншими почуттями. Життя дівчини – це розкіш. Незважаючи на досить юний вік (19 років) вона вміло чарує кожного. Ніхто не знає її минулого, її думок та переживань. На перший погляд, міс Голайтлі весела, добродушна, легковажна, але що ховається під цими масками? Вона глибоко нещасна і спритно ховається за своїм темними окулярами. "Не хочу нічим обзаводитися, поки не буду впевнена, що знайшла своє місце. Я ще не знаю, де воно. Але на що воно схоже, знаю", -  саме так розмірковує Холлі про своє життя...
Я раджу прочитати книгу тим дівчатам, які знаходяться в пошуках себе. Фільм теж варто подивитися, але тільки після прочитання книги. Як то кажуть: "Люди, які читають книги, завжди будуть керувати над тими людьми, які дивляться телевізор."

Наталя Ярута, головний бібліотекар патентно-технічного відділу



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар