Сторінки

четвер, 31 січня 2019 р.

Що читають бібліотекарі

Боуэн, Джеймс. Уличный кот по имени Боб [Текст]: как человек и кот обрели надежду на улицах Лондона / Дж. Боуэн; пер. с англ. Е. И. Колябина. - М.: РИПОЛ Классик, 2013. - 377 с.

Неймовірна історія зустрічі, дружби, любові та самопожертви розкрита на сторінках автобіографічного роману Джеймса Боуена «Рудий кіт на ім’я Боб». Захоплива історія - кіт знайшов собі господаря, який став добрим другом і спорідненою душею на все життя. 
Події сталися років з десять назад. Джеймс знайшов в під’їзді свого будинку покинутого кота, який до того ж був поранений. Він, вуличний музикант Лондона, підібрав тварину, вилікував і надав притулок. Але герой навіть не здогадувався, що саме Боб стане його рятівником. Коли ці двоє зустрілися, Джеймс був не лише музикантом, а й наркоманом, який тільки почав своє лікування. І саме турбота про інше живе створіння протверезіла і надала сенс жити далі.
Їх історію знає чи не кожен лондонець. Дует «Боб-Джейм» (і ніяк інакше) кожен день приходили на Ковент-Гарден аби розважити перехожих і заробити собі на життя. Невдовзі їх почали впізнавати не лише мешканці Лондона, а й туристи, завдяки тим роликам на YouTube, що викладали перехожі. Вони здобули всесвітню славу. 
Книга неймовірна, переконлива, зворушлива, а після прочитання - в душі зароджується надія на краще майбутнє.

Сибирьова Єлизавета, бібліотекар ІІ категорії патентно-технічного відділу



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут 

Немає коментарів:

Дописати коментар