Сторінки

четвер, 20 квітня 2017 р.

Що читають бібліотекарі

Тосс, Анатолий. Фантазии женщины средних лет [Текст] : роман / А. Тосс. - М. : Элиот, 2007. - 512 с.

Самотня жінка в порожньому будинку, в глушині, на березі океану. Що змусило її приїхати сюди? Що турбує її, мучить кошмарами, позбавляє сну? Її минуле!
Та й як інакше, якщо троє найближчих чоловіків в її житті, ті, кого вона тільки й любила, загинули один за одним, і саме тоді, коли вони були їй потрібні найбільше. І вона винна в їх смерті!
Та чи винна ?! Чи загинули?! І як у всьому розібратися ?! Але потрібно, дуже потрібно, тому що від цього залежить її життя.
А тут ще й стара книга, знайдена в будинку, і незвичайні, дивні розповіді в ній, які щось навівають, підказують ... Але що?!
У «Фантазіях ...» (книзі, що стала бестселером у багатьох країнах світу) майстерно перемішалися і психологічний трилер, і любовна драма, пронизана гранично відвертими, але до цнотливості естетичними еротичними описами. А крім того, і тонкі філософські роздуми, і детективний сюжет, і просто чуйні, зрозумілі всім життєві переживання. Ну і звичайно, кінцівка, яку неможливо передбачити і яка не може не приголомшити.
Саме тому сміливо можу заявити: «Будь-хто, старший вісімнадцяти, повинен, просто зобов'язаний прочитати "Фантазії ... "».
Я дуже рекомендую прочитати книгу від автора Анатолія Тосса "Фантазії жінки середніх років" всім, хто втомився від банальності і шукає щось по-справжньому унікальне. Впевнена, історія здасться цікавою як шанувальникам любовного роману, так і тим, хто обожнює детективи. Навіть якщо книга вам не сподобається, байдужість до сюжету вам точно не загрожує.
"Фантазії жінки середніх років" - це не та річ, яка може пройти повз, не залишивши в серці ніякого сліду. Поспішайте ознайомитися з приголомшливою книгою, і ви отримаєте ні з чим незрівнянні емоції та море насолоди.

Ірина Овсяннікова, бібліотекар 1-ї категорії



Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах:  Vkontakte  Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар