Сторінки

четвер, 9 вересня 2021 р.

Що читають бібліотекарі

Шарма, Робін. Монах, який продав свій «Феррарі» [Текст] / Р. Шарма ; пер. з англ. Н. Лавська. – К. : ВГ КМ-Букс, 2018. – 224 с.

Цей твір вартий уваги, бо він сповнений оптимізму і заряджає позитивними емоціями. Людина за екстремальних обставин кардинально змінює своє життя, переосмисливши своє минуле завдяки спілкуванню з Великими мудрецями Сівани. 

Життя героя було карколомним у гонитві за успіхом, кар’єрним ростом, але позбавлене внутрішнього спокою і наповненості справжнім сенсом.

Напевно, у кожної людини виникає питання про те, що людське життя коротке, але на що ми витрачаємо такий дорогоцінний і швидкоплинний час? Чи на пізнання себе і розкриття свого єства на повну? А чи відаємо про своє призначення і ті можливості, якими наділені згори? Саме наповнене змістом спілкування з мудрецями посприяло справжній метаморфозі – і внутрішній, і зовнішній, яка відбулася з героєм твору. Це, як тендітна квітка, маючи внутрішню силу, пробиває асфальт, даруючи світові свою красу.

Духовна подорож до Гімалаїв, відображена в бестселері, докорінно може змінити життя людини на краще з усвідомленням свого «я». 

Тетяна Гапоненко, бібліотекарка ІІ категорії відділу абонемента





Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут  

 

Немає коментарів:

Дописати коментар