Сторінки

вівторок, 28 вересня 2021 р.

Світ знань нових видань

Бордмен, Адам Оллсач. Ілюстрована історія кіно [Текст] / А. О. Бордмен ; пер. з англ. К. Міхаліцина. – Видавництво Старого Лева, 2019. – 109 с. : кольор. іл.

Більшість із нас думає, що історія кінематографу почалася саме з братів Люм'єрів. Автор із Великої Британії, прихильник науково-фантастичних книг за мотивами фільмів і серіалів Адам Олсач Бордмен, створив унікальне видання, що заперечує не лише загальновідомі речі, а й надає багато змістовної цікавої інформації зі світу сінема. 

Мова про «Ілюстровану історію кіновиробництва» – своєрідний підручник для маленьких читачів. Наочні ілюстрації, лаконічні тексти, словники, портретні кросворди – все це робить видання випускника Університету мистецтв Лідса, без перебільшення, яскравою подією у книжковому світі.

Користувачі ДОУНБ зможуть перегорнути сторінки цієї історії завдяки Українському інституту книги. До речі, цікавою вона буде не лише для маленьких читачів, тому що для кожного світ кіно назавжди лишається загадкою, яку ми, певною мірою,  розгадуємо все життя .  



 Більше про бібліотеку тут

Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

Замовити книги можна тут  


Немає коментарів:

Дописати коментар