Сторінки

середу, 1 липня 2020 р.

Винахідники, віват!

Винахідницьке студентство Дніпра


Студенти нашого міста виграли конкурс «Насіння для майбутнього», що був проведений наприкінці 2019 року від Huawei та поїхали до Китаю. Молодь вирушила до КНР на два тижні для ознайомлення з провідними технологічними рішеннями у сфері телекомунікацій та східною культурою.
«Huawei активно розвиває та впроваджує новітні технології, що трансформують наше життя. Ми дуже раді, що ці знання допомагають у підготовці висококваліфікованих спеціалістів та впровадженню в Україні високотехнологічних та інтелектуальних рішень», - сказав Ма Ці, директор Huawei Ukraine.
Глобальний соціальний проект Seeds for the Future був створений у 2008-му і в ньому взяли участь понад 300000 студентів із 350 вищих навчальних закладів світу. В Україні вперше проведено у 2016 році.
Конкурсний відбір за програмою «Насіння для майбутнього» відбувся серед усіх українських вишів за підтримки міністерства освіти і науки України. У конкурсі взяли участь 25 студентів за фахом телекомунікацій та комп’ютерних наук. Серед переможців - Катерина Скрипко, студентка Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" (на фото - друга справа ліворуч). Вона проявила кваліфікованість в питаннях побудови та принципів роботи мобільних мереж, володіння англійською мовою, високі досягнення у навчанні, громадському житті та науковій роботі. Напередодні відльоту до Китаю, дівчина провела презентацію власної наукової розробки у центральному офісі компанії, де продемонструвала глибокі знання у вибраній тематиці.
Національний технічний університет "Дніпровська політехніка" щиро пишається Катериною Скрипко та бажає їй визначних перемог в науковій ниві!

Завідувачка патентно-технічним відділом Тетяна Мищенко



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар