Сторінки

четвер, 23 липня 2020 р.

Що читають бібліотекарі

Гербіш, Надійка. Теплі історії до кави [Текст] / Н. Гербіш. - К. : Брайт Стар Паблішинг, 2018. - 162 с. - (Теплі історії).

Найважливіше - не розівчитися усміхатися людям і дивитися на них із любов’ю

У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву.
Абсолютно чарівна колекція коротеньких душевних замальовок з ароматом кави, в яких присутні любов, радість та щасливі миті життя. Герої - прості жителі звичайних містечок, щирі й справжні, які пестять пухнастих котів, печуть пиріжки, приймають гостей та й просто пригощають горнятком кави за оповідками…
Надійка Гербіш зачаровує сонячними, життєрадісними та щирими замальовками. Це милий та світлий збірник про "те, що робить нас щасливими". «Теплі історії до кави» створені для неквапливого читання. Хоч зранку, хоч ввечері, але обов’язково з філіжанкою запашного напою. В багатьох оповіданнях я впізнавала себе, власні мрії та роздуми, історію життя. Твори зачіпають струни серця і не відпускають! Читаючи їх на душі стає приємніше й веселіше, починаєш вірити, що все буде гаразд. 

Оксана Ясько, завідувач сектору науково-дослідної роботи



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар