Сторінки

вівторок, 6 серпня 2019 р.

Світ знань нових видань

Ковтонюк, Б. М. Нестор Махно [Текст]: біографічний довідник / Б. М. Ковтонюк, Л. В. Ковтанюк.- Дніпро, Інновація, 2018.- 144 с.

Подружжя краєзнавців Борис і Людмила Ковтонюки впродовж багатьох років вивчають історію рідного краю, особливо все, що стосується переломних періодів. У виданні  «Нестор Махно», що присвячене 130-річчю з дня народження головного героя, вони  розкрили особистість легендарного «батька» анархії. Автори уклали у хронологічному порядку довідник на базі архівних та музейних документів, наукових джерел, що стосуються Нестора Івановича, його оточення та подій в Україні того періоду. Відповідають, у межах своїх можливостей, на основні питання і міфи, що криються за постаттю анархіста.
Якою була справжня чисельність махновської армії? Чи справді махновці влаштовували німецькі та єврейські погроми в краї? Чи правда те, що «батько» був на зріст меншим від більшості своїх «синів», що виявляв нелюдську жорстокість і володів екстрасенсорними здібностями? тощо. 
Пропонуємо усім, хто цікавиться історією та визначною особистістю Махна, сформувати власну думку про цю неординарну людину після прочитання книги.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут


Немає коментарів:

Дописати коментар