Сторінки

четвер, 4 травня 2017 р.

Що читають бібліотекарі

Грін, Джон. Провина зірок: роман / Дж. Грін; пер. з англ. Віри Назаренко. - К.: Видавнича група КМ-БУКС, 2016.-288 с.
Що цікавого чекає шістнадцятирічну Гейзел Грейс на не надто веселих зібраннях групи підтримки для хворих на рак дітей? Та виявляється, саме там можна зустріти кохання свого життя – кумедного і винахідливого Огастаса Вотерса, який, наче справжній джин, здатен виконати твоє найзаповітніше бажання… 
Ця пронизлива історія кохання двох підлітків, невиліковно хворих, які не знають, що чекає їх завтра, не мають майбутнього.  Вони змушенні щодня здійснювати подвиг, щоб жити, дихати, любити. Звичайні молоді люди, які бувають різними, образливими, ревнивими. Вони не мають змоги зігнати всю свою біль від того, що життя виявилось занадто жорстоким до них. Винних немає. Хіба що тільки зірки? 
Роман про життя, смерть і справжнє кохання завойовує серце читача з перших рядків.  Ти вже не в змозі зупинитися адже цікавість і очікування не полишають тебе, а навпаки, з кожною сторінкою стають ще сильнішими. Так кортить дізнатися чи здійсняться мрії Гейзел і Огастаса? Чи здатне їхнє кохання подарувати їм надію на нове,  щасливе життя? Які найзаповітніші бажання подарує їм їх почуття? Та і взагалі чи зможуть вони не зважаючи ні на хворобу, ні на смерть пройти разом цей складний шлях… довжиною в вічність! Але, як довго зможе тривати саме їхня вічність?!

Яна  Туровець, бібліотекар 1 категорії відділу наукової організації і методики бібліотечної роботи



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte  Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар