Сторінки

вівторок, 23 травня 2017 р.

Світ знань нових видань

Янке І. Шиємо з трикотажу. Жіночий одяг від 40 до 56 розміру / І. Янке. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2017. – 140 с.

Книга з точними і практичними блоковими формами навчить вас, як самостійно зшити близько 600 моделей комфортної повсякденного та спортивного одягу для дітей і дорослих в розмірах від S до XXXL. Поради щодо вибору трикотажної тканини, допоміжних матеріалів і фурнітури, основні прийоми роботи з оверлоком, правила зняття мірок, розкрою, рядки і прасування трикотажного полотна підкажуть, як крок за кроком самому зшити трикотажні футболки, пуловери, курточки, яскраві спідниці, спортивні штани і легінси, зручні костюми на кожен день і святкові сукні.
Івонна Янке ще в дитинстві намагалася вирізнятись з поміж друзів особливим одягом. Їй не подобалось, що всі однаково вдягаються. Завжди хотілось щось подовжити, дошити… Змінити речі, що продавалися в магазинах. Першу «справжню» сукню Івонна пошила в двадцять років, на весілля друзів. З тих пір це хобі не полишає її. 
На сьогодні, Івонна Янке – автор трьох видань, в яких вона ділиться необхідними для початківців знаннями по шиттю одягу. Крім того, авторка має власний магазин зі швейною школою «Die fadenfabrik» на півночі приміської зони Гамбурга.    




Більше про бібліотеку  тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар